930×122 CAPRA 5

ionuț moșteanu

Moşteanu, despre ieşirea de la Guvernare: „Orice variantă este pe masă”

Unii lideri USR cer ieşirea de la guvernare, în contextul demiterii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a făcut în urmă cu puţin timp declaraţii pe acest subiect.

Citiți și: Pitești. Se anunță un nou eșec răsunător: Moșteanu candidează pentru Primărie

Orice variantă este pe masă. Sunt colegi care susţin şi această variantă, pe mine unul mă surprinde, mai ales că am fost şi la discuţia din coaliţie de luni. Părea că lucrurile sunt clare şi că am stabilit că mergem împreună în această formulă. Putem spune că e o criză politică. E o surpriză pentru mine faptul că a fost demis (n.r. – Vlad Voiculescu) fără o discuţie în coaliţie.

Citiți și: Se închid școlile din cauza gripei? Ce spune ministrul Sănătății

 

Vom decide dacă mergem în continuare în această coaliţie. A fost ordinul acela venit aseară şi am înţeles că nu a fost o sincronizare între diversele echipe din Guvern, nu cred însă că acest lucru ar fi înclinat decisiv balanţa. Mi se pare doar un pretext„, a declarat Ionuţ Moşteanu.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3