930X122 MAIA

gardin

SCHIMBARE LA VÂRFUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR ARGEŞ

Inspectoratul Şcolar este prima instituţie deconcentrată din Argeş condusă de un liberal în care se va produce schimbarea la vârf ca urmare a ieşirii PNL de la guvernare.

Citiți și: Titularizare 2024: „Furtul” costă postul profesorilor suplinitori

Surse din instituție susţin că se aşteaptă din moment în moment decizia de la Ministerul Educaţiei de schimbare din funcţia de inspector şcolar general a liberalului Florin Gardin (foto). Locul său va fi luat de consilierul local Dumitru Tudosoiu, de la PSD, actualmente inspector școlar general adjunct. Gardin ne-a declarat că se aştepta la o asemenea decizie şi că nu se agaţă de funcţie. El este primul şef liberal de instituţie deconcentrată din județul Argeș care va părăsi o funcţie de conducere după ce PNL a intrat în opoziție.

Şi alţi directori PNL aşteaptă să fie înlocuiţi de la o zi la alta, printre care şi cei de la Direcţia Agricolă (Corneliu Vasilescu), Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (Nicolae Bădescu) sau de la Protecţia Consumatorilor (Violeta Nedelcu).

Citiți și: MÎNZÎNĂ: „GUVERNANȚII ÎNCALCĂ TOATE REGULILE PE CARE TOT EI LE-AU FĂCUT”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA