New Profesional Consult 930 x 122

auxiliare

RECHIZITE_SCOLARE_2013

ELEVII ARGEŞENI, COCOŞAŢI DE MATERIALELE DIDACTICE

Elevii au ajuns să care în ghiozdane foarte multe manuale şi materiale auxiliare, cele mai multe fiind impuse de profesori.

Citiți și: Titularizare 2024: „Furtul” costă postul profesorilor suplinitori

Conform unei evaluări, în judeţul Argeş au fost identificate până în prezent nu mai puţin de 400 de titluri de materiale auxiliare!

Pentru mine este un flagel! E o mare problemă. Eu m-am speriat! Este enorm de mult, nu e firesc aşa ceva!”, a spus inspectorul şcolar general al județului, Dumitru Tudosoiu, după ce a primit datele evaluării. Tudosoiu aprobă utilizarea auxiliarului la clasă, dar profesorii nu trebuie să impună copilului să cumpere un anumit auxiliar. „Toată operaţiunea de procurare a auxiliarelor  trebuie să se desfăşoare legal şi prin asociaţii de părinţi, să nu implice şcoala.”, a precizat acesta.

 

Citiți și: Revoltător! Se întâmplă din nou în școli!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90