930×122 CAPRA 5

alertă alimentară

Produse cu salmonella și pesticide, retrase din mai multe magazine din Argeș

Produse cu salmonella și pesticide au fost retrase din mai multe magazine din Argeș.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

Pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) au fost publicate noi avertizări alimentare.

Acestea vizează magazinele Lidl și Carrefour care retrag de la raft două produse.

Citiți și: Alertă alimentară! Un produs extrem de folosit în bucătărie, rechemat de la clienți

Carrefour România SA a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a produsului STAFIDE JUMBO 500 G, ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri pesticide (Chlorpirifos).

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Acest produs a fost retras din două magazine Carrefour Pitești (Carrefour din centrul orașului și Carrefour Bradu).

Lidl retrage de la vânzare produsul Belbake Semințe de susan 200g, cu termenul de valabilitate 18.03.2023, lot 304-2216111.

În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare.

Acest produs a fost retras din mai multe magazine Lidl din Argeș: Pitești (Lidl de pe Bld. Nicolae Bălcescu, Lidl de pe Str. Petrochimiştilor, Lidl de pe Str. Războieni, Lidl de pe Calea Dragașani), Câmpulung Muscel (Lidl de pe Str. Traian), Mioveni (Lidl de pe Bld. Dacia), Topoloveni (Lidl de pe Calea București), Ștefănești (Lidl de pe Str. Fitotron) și Curtea de Argeș (Lidl de pe Str. Barajului).

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3