Donaris 930 x 122

lunca argesului

Proiectul pentru parcul de agrement din Pitești prinde contur

Astăzi, 6 aprilie, investitorii interesați, reprezentanții Primăriei Pitești, ai Apelor Române și ai Ocolului Silvic s-au întâlnit pentru a doua oară pentru a creiona proiectul de dezvoltare a unei viitoare zone de agrement din parcurile de pe malul Argeșului. Întâlnirea a avut loc direct pe teren.

Citiți și: Momentul când Porcişteanu pornește mașina și își calcă soția pe picior

„Dorința exprimată de numeroși piteșteni – punerea în valoare a luncii râului Argeș – are șansa de a deveni realitate. În premieră la Pitești, investitorii interesați de Parcul Lunca Argeșului, reprezentanții Primăriei Pitești, ai Apelor Române și ai Ocolului Silvic au făcut front comun pentru a creiona cel mai mare proiect de dezvoltare a unei zone pentru petrecerea timpului liber.

Citiți și: Bani pentru un nou Parc Lunca Argeșului

Malul Argeșului va deveni una dintre cele mai atractive destinații pentru piteșteni: loc de promenadă, de sport, dar și de agrement sau destindere culturală. Se proiectează un pol de divertisment, cu spectacole în aer liber, teren de sport, cafenele și restaurante, ponton și debarcader.

Toate sunt, în această etapă, idei de afaceri pe care investitorii le vor propune municipalității în termen scurt. Urmează proiectarea unitară a viitoarei zone de agrement, validată de arhitecți și de specialiști în urbanism.

Municipalitatea urmează să asigure infrastructura și concesionarea terenurilor pe care se ridică obiectivele, iar mediul de afaceri va investi în ridicarea obiectivelor proiectate.„, informează Primăria Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441