930 x122 grota rece

fumat

tigari

EȘTI FUMĂTOR? AFLĂ CE EFECTE AU AVUT ȚIGĂRILE ASUPRA ORGANISMULUI TĂU!

Societatea Română de Pneumologie-Secțiunea Tabacologie și Universitatea din Pitești, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, organizează conferința cu participare internațională “De la empatie la malpraxis”. Conferința va avea loc în perioada 19-21 iunie în incinta Universității și își propune să deschidă un dialog interdisciplinar între specialiștii care concură la asigurarea calității actului medical: doctori, juriști, reprezentanți ai industriei farmaceutice și ai companiilor de asigurări și finanțatori ai sistemului sanitar.

Citiți și: Țigările electronice, interzise în toate spațiile publice închise! Sancțiuni record

Evenimentul, care se va desfășura sub egida “Universități libere de fumat”, va debuta joi, 19 iunie, la ora 16, cu o masă rotundă în Biblioteca Universității din Pitești, cu o participare de excepție: ing. Cornel Loghin (ENSP, Bruxelles), prof. univ. dr. Kristie Foley (Davidson College, USA) și prof. univ. dr. Pall Kikeli (UMF, Tg. Mureș).

Premergător mesei rotunde, în aceeași zi, 19 iunie, va avea loc o acțiune de testare gratuită pentru evaluarea efectului fumatului asupra organismului, cu spirometre și dispozitive Smokerlyzer. Acțiunea va fi realizată cu sprijinul voluntarilor studenți din partea Universității din Pitești, începând de la ora 11, pe esplanada din fața Rectoratului Universității, situat în Târgul din Vale.

Citiți și: Fumatul interzis în apropierea școlilor și a stațiilor. Amenzi pentru aruncarea chiștoacelor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90