New Profesional Consult 930 x 122

spital mioveni

Exclusiv. Medicul care a salvat sute de pacienți COVID vine la Mioveni

Medici de top profesează la Spitalul Mioveni, iar un bun exemplu este dr. Ioana Simion.

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

Dr. Ioana Georgeta Simion este medic primar ATI, Doctor în ştiinţe medicale, şefa secţiei Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina.

 

Citiți și: O nouă operație în premieră la Spitalul Mioveni! Pe cine au salvat medicii

 

Manager: „Pregătesc o gardă ATI cu dr. Ioana Simion şi alte somităţi”

Managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, o caracterizează pe doctoriţa ca fiind „o somitate în domeniu”, sub coordonarea ei reuşindu-se salvarea a sute de vieţi, pe frontul împotriva COVID-19, în secţia ATI a Spitalului Colentina.

 

 

La Mioveni, dr. Ioana Simion lucrează alături de dr. Teodor Potecă, medic cu o vastă experienţă în chirurgie. Șeful Spitalului Mioveni ne-a transmis că, alături de dr. Simion și dr. Potecă, alți medici de top vor veni în echipă.

Pacienţii se pot prezenta la spital în orice zi, iar dacă rezultatele investigaţiilor impun efectuarea unei intervenţii chirurgicale, aceasta poate fi efectuată până la cele mai ridicate grade de complexitate.

Spre exemplu, vinerea trecută a fost efectuată o duodeno-pancreatectomie totală – cea mai grea intervenţie în chirurgie, după transplant.

Echipa de medici chirurgi, împreună cu dr. Simion, este căutată de oameni din toată ţara. Se pot face trei şi chiar patru intervenţii chirurgicale pe zi.

Alţi medici de la Spitalul Mioveni vor fi prezentaţi prin intermediul publicaţiei noastre, în zilele următoare.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Georgeta Hopu spune:

    Felicitari ,dar noi ce ne facem fara tine,daca tu nu esti la Colentina!?

  • Țepeș spune:

    D-na doctor nu a lucrat nici o ora in secția covid a spitalului Colentina. De ce nu îi întrebați pe colegii dânsei?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90