New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

UN MEDIC CONFIRMAT POZITIV A MURIT

Un medic din Constanța diagnosticat cu COVID-19 a murit. Ministerul Sănătății precizează că doctorul lucra la Spitalul Județean de Urgență Constanța, iar pe 6 aprilie 2020 și-a dat demisia.

Citiți și: Investiție majoră! Este benefică pentru șoferii din România

„Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost medic cu specialitatea medicină internă până pe data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța, când a demisionat.

Pe data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID-19, iar pe data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi.

Citiți și: Șpagă cu … cârnați de Pleșcoi la Ministerul Sănătății

Pe 11 aprilie 2020, după ce starea de sănătate s-a agravat, a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, unde a decedat pe data de 21 aprilie 2020”.

Este primul deces înregistrat în România al unui medic confirmat cu COVID-19. (Foto: descriptiv. Sursa: Shutterstock) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90