EcoMoto 930×122

Alexandru Rafila

Șpagă cu … cârnați de Pleșcoi la Ministerul Sănătății

Șpagă cu … cârnați de Pleșcoi la Ministerul Sănătății

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Suspiciuni de șpagă la Ministerul Sănătății.

Într-un articol publicat miercuri, 31 mai, Europa Liberă dezvăluia faptul că exact în timpul protestului Sanitas de săptămâna trecută, conducerea Spitalului Săpoca din județul Buzău ar fi trimis unor persoane din Ministerul Sănătății sacoșe cu cârnați de Pleșcoi.

Citiți și: Investiție majoră! Este benefică pentru șoferii din România

Câteva zile mai târziu, conducerea spitalului ar fi primit 10 la o evaluare a activității managerului.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat pentru digi24.ro că aceste acuzații vor fi investigate marți, atunci când minivacanța de Rusalii va lua sfârșit.

Toată această poveste cu cârnații de Pleșcoi care au intrat în Ministerul Sănătății trebuie investigată și o vom face marți, sunt zile libere… discutăm de o afirmație acuzație, trebuie probată și dacă va fi probată avem instrumentele să o sancționăm sau să raportăm instituțiilor competente.

Eu n-am nicio informație legată de așa ceva.

E adevărat că eram plecat din țară.

Am văzut niște imagini la altă televiziune, niște pungi introduse de cineva, ce era în ele e total necunoscut”, a declarat ministrul, potrivit sursei citate.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: retetepractice.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90