NOR CURIER 930X122

luare de mită

Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Șefa secției de la Psihiatrie, medicul primar Ș. R. I., a contestat măsura arestului preventiv dispusă de instanța Tribunalului Argeș.

Vă reamintim că aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de nu mai puțin de 147 de acte materiale de luare de mită.

Citiți și: Boala șpăgilor din spitale! În ce zone se dau mai multe ,,atenții” cadrelor medicale

Detalii despre subiect puteți re (citi) AICI și AICI.

Judecătorii Curții de Apel Pitești i-au respins cererea în această dimineață:

,,În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata STEFANACHE ILEANA RAMONA, în prezent aflată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 41 din 08 martie 2024, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul nr. 1956/109/2024 În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe contestatoare la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat.

Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul parţial al apărătorului din oficiu pentru inculpată, în cuantum de 85,00 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei şi rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu astăzi, 12 martie 2024, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei.”

În perioada mai-august 2023, inculpata ar fi primit, în biroul acesteia situat în Secția de Psihiatrie din cadrul S.J.U, mai multe sume de bani.

Cei care ar fi acordat sumele medicului sunt pacienți sau aparținători ai acestora.

Sumele primite de medic variau între 50 și 600 de lei.

În dosar mai sunt implicate alte două cadre medicale din unitatea medicală în care medicul își desfășura activitatea.

Conform anchetatorilor, sumele de bani primite cu titlu de mită erau remise de inculpate din dosar.

Foto: Descriptiv/hotnews.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3