930 x122 grota rece

dsp

VACCINARE ANTIGRIPALĂ ÎN ARGEȘ. DIRECȚIA DE SĂNĂTATE, ANUNȚ OFICIAL

Vaccinare antigripală în Argeș. Direcția de Sănătate, anunț oficial. În această săptămână, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș urmează să primească a treia tranșă de doze de vaccin antigripal.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

Este vorba de 15.300 de doze de vaccin, care vor fi distribuite către medicii de familie din județ pentru vaccinarea persoanelor din grupele cu risc ridicat de îmbolnăvire.

DSP informează că, din necesarul de 64.753 de doze de vaccin antigripal, în Argeș au fost repartizate până în prezent 32.150: tranșa I – 1.530 de doze; tranșa a II-a – 15.320 de doze și tranșa a III-a – 15.300 de doze.

Citiți și: ARGEȘENI BULVERSAȚI. HAOSUL DECIZIILOR DE IZOLARE DE LA DSP

Dozele repartizate de Ministerul Sănătații în campania de vaccinare antigripală sunt destinate vaccinării gratuite a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire: persoane cu vârsta de peste 65 de ani, persoane aflate în evidență cu boli cronice (în special boli respiratorii, cardiovasculare și boli metabolice) copii şi bătrâni instituţionalizaţi, personal medical și gravide, precizează sursa citată.

„Vaccinarea antigripală este metoda cea mai eficientă de prevenire a îmbolnăvirilor”, avertizează Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90