930X122 MAIA

bogdana elena simionescu

CONCERT CARITABIL „ÎMPREUNĂ PENTRU BOGDANA”

Concert caritabil „Împreună pentru Bogdana”.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Marți, 23 aprilie 2019, de la ora 18, artiștii Petrică Mâțu Stoian, Cristina Turcu-Preda, Daniela Cernea, Maria Loga, Rodica Mitran, Victorița Lăcătușu și Alin Matei, acompaniați de orchestra Doina Argeșului (dirijor Vigil Iordache) vor concerta pe scena Centrului Cultural Mioveni.

Concertul are caracter umanitar, în sprijinul scriitoarei Bogdana Elena Simionescu, diagnosticată cu necroză vasculară și osteoporoză postoperatorie.

Citiți și: Pitești. Ștefan Bănică Jr, concert de zile mari la Simfonie

Spectacolul va fi urmat de lansarea volumului ,,Sufletul, Dumnezeu, Lumina, Iubire și Cuvânt”, scris de poeta Bogdana Elena Simionescu.

Intrarea pentru public este liberă, iar cei care vor să o ajute pe Bogdana o pot face donând bani în timpul concertului în urnele amplasate în sală.

Precizăm că spectacolul este organizat de Centrul Cultural Județean Argeș, cu sprijinul Consiliului Județean, al Primăriei orașului Mioveni și al Centrului Cultural Mioveni.

De asemenea, donații se pot face și în conturile deschise la Banca Transilvania București pe numele Simionescu Bogdana Elena, SWIFT BTRLRO22:

lei: RO61BTRLRONCRT0413663401

euro: RO11BTRLEURCRT0413663401.

AICI, amănunte despre cazul piteștencei Bogdana Elena Simionescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3