Donaris 930 x 122

autism

EMILIA GHINESCU VA CÂNTA ÎN SPRIJINUL COPIILOR CU AUTISM

Solista de muzică populară Emilia Ghinescu va cânta într-un spectacol organizat pentru copiii cu autism. Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism, Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din comuna argeșeană Bascov şi Antena 1 Piteşti colaborează pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor care suferă de această afecţiune.

Citiți și: ,,Dar din dar se face Rai”! Concert umanitar de Crăciun, la Filarmonica Pitești

Spectacolul va avea loc chiar de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Autism, adică pe 2 aprilie, cu începere de la ora 17. Pe lîngă Emilia Ghinescu, vor concerta şi ansamblurile folclorice Doina Argeşului şi Doina Bascovului. Toţi banii colectaţi în urma acestui eveniment vor ajunge la Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism, organizaţie neguvernamentală și non-profit.

„Prin organizarea acestui spectacol caritabil se urmăreşte strângerea de fonduri din vânzarea unui număr de aproximativ 400 de invitaţii cu caracter de donaţie. Suma colectată va uşura activitatea asociației. Această sumă ne va folosi foarte mult la susţinerea orelor de terapie pentru 4 copii ai căror părinţi au o situaţie financiară redusă și pentru susţinerea grupurilor de socializare şi a grupurilor de sport în cazul unui număr de 6 copii ai căror părinţi au, de asemenea, o situaţie financiară redusă. Vom achiziţiona materiale pentru dotarea sălii de kinetoterapie, dar şi pentru încă două săli de terapie ABA. În plus, vom cumpăra cadouri pentru 21 de copii cu ocazia sfintelor Sărbători de Paşti.”, precizează Andreea Badea, preşedinta A.P.C.A. Argeş.

Citiți și: (VIDEO) EMOȚIONANT! AU FĂCUT SPECTACOL PENTRU CORINA MARIA

Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţii, pe care doritorii le pot găsi la Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş sau, în seara spectacolului, la intrarea în sala Casei de Cultură “Adriana Trandafir” din Bascov. Suportul minim pentru aceşti copii este de 30 de lei. În acest moment Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş oferă ajutor unui număr de 21 de copii care suferă de autism, de sindromul Down sau de hipoacuzie şi retard mintal. (Foto Emilia Ghinescu: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90