Kaia 930 x 120

arpechim

E CUMPLIT! FOŞTII SALARIAŢI DE LA ARPECHIM ÎNCEP SĂ-ȘI PIARDĂ LOCUINȚELE!

Conducerea ONG-ului „Justiţie până la capăt” a organizat astăzi, la Consiliul Judeţean, o conferinţă de presă în care a prezentat stadiul demersurilor pentru reprezentarea foştilor angajaţi ai Arpechim cărora li se solicită de către OMV Petrom, în baza unei decizii a Curţii de Apel Braşov, înapoierea anumite drepturi salariale de care au beneficiat în perioada în care au fost angajați ai companiei. ONG-ul îi reprezintă pe oameni în deja cunoscutul dosar al „primelor de murături”. Adrian Maghinici, preşedintele ONG-ului, a anunţat că în ciuda unor promisiuni ale OMV cum că executările silite vor fi amânate, acestea au început deja!

Citiți și: Ieri o glorie, azi o epavă. Soarta cruntă a platformei Arpechim: se vinde pe bucăți

„Şeful OMV, domnul Roiss, nu şi-a ţinut promisiunea! Iată că s-a trecut la punerea popririi pe casa unui fost angajat. Alţi 2.500 sunt în pericol să păţească la fel! Este vorba de domnul Bogdan Vasile, care are 42 de ani şi a lucrat 21 de ani la Arpechim. Problema este că soţia sa, Maria, are dreptul la jumătate din locuinţă şi nu a lucrat la Arpechim, dar cu toate acestea este şi ea executată silit. Nu e normal, vom face sesizare la premier!”, a reclamat Maghinici, care a adăugat că ONG-ul său a reuşit să convingă CEDO ca în numai 12 zile de la consultarea dosarului să înceapă un proces pe acest subiect. Procesul va demara în câteva săptămâni. Bogdan Vasile are de rambursat către OMV Petrom 29.000 de lei.

„Îmi pare rău că va trebui, până la urmă, să plătească toţi pentru o eroare judiciară. Au fost prea multe abuzuri în acest caz ca să stăm impasibili! Avocaţii sunt responsabili în proporție de 50% de vânzarea României! ONG-ul nostru reprezintă 1.200 de persoane.”, a mai precizat Adrian Maghinici.

Citiți și: Se întâmplă pe platforma Arpechim!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3