NOR CURIER 930X122

irina maria aldea

IRINA ARE NEVOIE DE AJUTOR

De o săptămână și jumătate Irina Maria Aldea este internată într-o clinică din Italia (San Matteo, din Pavia) pentru investigaţii medicale. Amintim că micuța în vârstă de 8 ani din Pitești, talentată la pictură, are trombofilie severă cu trei mutaţii genetice. Este o boală care îi provoacă dureri mari, sângerări nazale și coagulări ale sângelui. Oricând există riscul să facă accident vascular şi infarct http://epitesti.ro/social/irina-picteaza-pentru-sanatatea-ei-nevoie-de-ajutorul-nostru/.

Citiți și: Dacia, decizie șoc de ultim moment!

Din Italia mama Irinei vă cere ajutorul pentru că nu dispune de suficienţi bani. De când se află internată fetiței i s-au repetat testele genetice şi i s-a descoperit o problemă la sânge. „Peste două zile începe un tratament care constă în anticoagulante intravenos warfarină şi care durează o lună, sub supraveghere. Apoi va veni la control lunar. Mai mult nu ştim nici noi acum. Irina este destul de speriată şi are dureri în fiecare zi. Vineri (n.r. – mâine) va ieși şi rezultatul la testele genetice pe care le-am făcut în spital. Ne este foarte greu și pentru că nu cunoaştem limba.”, ne-a spus mama Irinei.

Ea ne-a precizat că spitalizarea costă 1.800 de euro pe zi. 80% din sumă sunt decontați de statul român, iar restul de bani trebuie să îi achite familia. Toţi cei care vor să ajute pot dona bani în contul bancar deschis la BCR: Raluca Aldea RO22RNCB0022131837010001. (Foto: Facebook Aldea Raluca)

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90