930×122 CAPRA 5

bc mures

BCM U ȘI-A PIERDUT ENERGIA ÎN FINALĂ

Piteștenii de la BCM U au participat în acest weekend în Târgu Jiu la turneul amical Cupa Energia.

Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

După ce au câștigat în dauna gazdelor, Energia Târgu Jiu, cu 77-71, elevii lui Hristu Șapera au jucat în această seară finala mare a turneului. BCM U a întâlnit BC Mureș Târgu Mureș. Mureșenii s-au impus cu 74-53, câștigând astfel turneul amical desfășurat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Ulterior acestui turneu baschetbaliștii piteșteni ar urma să plece în Grecia, acolo unde, până pe 14 septembrie, vor susține partide amicale cu echipe locale. Ultimul turneu amical la care BCM U va participa înainte de startul oficial în noul sezon competițional va fi, între 19 și 21 septembrie, Cupa Steaua. Amintim că BCM U Pitești va debuta în noul sezon pe 27 septembrie, cu un meci în Cupa României în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: A FOST BASCHET ÎN PITEȘTI – REZULTATUL

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90