930×122 CAPRA 5

csm slatina

MARE SUPĂRARE! TREI MECIURI, TREI ÎNFRÂNGERI!

Partida disputată astăzi în deplasare de SCM Universitatea Pitești cu CSM Slatina avea o mare importanţă pentru handbalistele noastre. După ce în primele două etape ale noului sezon al Diviziei A la handbal feminin suferiseră înfrângeri, elevele lui Paul Mihăilă şi Victor Neagu mizau azi pe victorie. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din târg.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

Piteştencele au început meciul bine, ajungând să conducă la pauză cu 15-10. Din păcate, în a doua repriză lucrurile s-au schimbat radical. SCM Universitatea a încasat gol după gol, pierzând partida cu scorul de 26-22. La finalul meciului, supărat de noul eșec, Paul Mihăilă a anunţat că foarte probabil el şi Victor Neagu vor părăsi conducerea tehnică a echipei.

În primele două etape SCM Universitatea Pitești pierduse în deplasare la Măgura Cisnădiei (29-33) și, respectiv, pe teren propriu în fața lui CSM Bistrița (25-28). (Foto: scmpitesti.ro)

Citiți și: Pitești. Oamenii au rămas ,,mască”! Ce au putut face franțuzoaicele în Centru

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90