930×122 CAPRA 5

csm

VITEZĂ, ÎNDEMÂNARE ȘI DISTRACȚIE PE GHEAȚĂ

Desfăşurată ieri pe patinoarul CSM din parcul Ștrand, „Cupa Piteşti” a reunit 25 de copii şi tineri din municipiu și comuna Budeasa, cu vârste între 5 și 17 ani. Grupaţi pe categorii de vârstă, cei 25 au concurat pentru premiile puse la bătaie de Direcţia pentru Sport şi Tineret Argeş, Clubul Sportiv Municipal Piteşti şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi.

Citiți și: Un magistrat argeșean, în cursa pentru funcția de membru al CSM!

„Probele au fost foarte uşoare. Cu toţii ne-am simţit bine! Pentru mine este primul concurs şi să sperăm că voi participa şi la al doilea”, a declarat Irina Alexa, cea care a câştigat locul 1 la categoria de vârstă 15-17 ani. „Să mă distrez, asta a contat! Proba de rezistenţă a fost mai grea, dar ne-am descurcat! Nu au contat premiile, distracţia a fost cel mai bun premiu!”, a spus, la rândul său, Robert Bănuţă (locul 1 la categoria de vârstă 12-14 ani). În funcţie de vârstă, participanţii au trecut cu brio proba de viteză (care a constat în ture de patinoar) şi proba de îndemânare (proba jaloanelor, care a constat în trecerea printre obstacole şi atingerea gardului în cel mai scurt timp). La final au fost acordate diplome, premii surpriză, dulciuri şi tricouri. Primii clasaţi pe categorii de vârstă au fost următorii:

FETE

Citiți și: „MUTARE” LA DNA PITEȘTI. UN NOU PROCUROR

5-8 ani

1.Ariana Tilă (Piteşti)

2.Otilia Pandelică (Piteşti)

9-11 ani

1.Vanessa Tilă (Piteşti)

2.Daria Negoiescu (Piteşti)

3.Silviana Băjenaru (Piteşti)

12-14 ani

1.Larisa Ilie (Piteşti)

2.Claudia Ungureanu (Budeasa)

15-17 ani

1.Irina Alexe (Piteşti)

2.Cătălina Onea (Piteşti)

BĂIEȚI

5-8 ani

1.Alexandru Gheorghe (Piteşti)

9-11 ani

1.Rareş Niţu (Budeasa)

2.Cătălin Neacşu (Piteşti)

3.Vlad Simion (Piteşti)

12-14 ani

1.Robert Bănuţă (Piteşti)

2.Paul Axinte (Piteşti)

3.Radu Neculae (Piteşti)

15-17 ani

1.Alexandru Petrescu (Piteşti)

2.Ştefan Gheorghe (Piteşti)

3.Mihai Duţescu (Piteşti).

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3