930×122 CAPRA 5

bugetari

functionari

3 ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU BUGETARI!

La începutul ședinței de Guvern care are loc la această oră primul-ministru Victor Ponta s-a referit și la proiectul pentru declararea suplimentară a unor zile libere în cazul bugetarilor pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

Premierul a precizat că este vorba de zilele de 27 decembrie (vineri) și 31 decembrie 2013 (marți) și de 3 ianuarie 2014 (vineri). Potrivit primului-ministru, proiectul ar urma să fie adoptat în ședința de astăzi a Executivului. Zilele libere în plus vor fi recuperate anul viitor.

Având în vedere că 25 și 26 decembrie și 1 și 2 ianuarie sunt zile legale nelucrătoare, la fel sâmbetele și duminicile, rezultă că bugetarii vor pleca în vacanța de iarnă pe 24 decembrie 2013, la sfârșitul programului, și, exceptând ziua de luni, 30 decembrie, se vor mai întoarce la lucru abia pe 6 ianuarie 2014.

Citiți și: O nouă lovitură pentru bugetari!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3