New Profesional Consult 930 x 122

antonescu

ACTIVIȘTII ÎMPOTRIVA EXPLOATĂRII DE LA ROȘIA MONTANĂ AU MOTIV DE BUCURIE!

Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a cerut astăzi demisia ministrului Culturii, colegul său de partid Daniel Barbu.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Într-o conferință de presă, Antonescu a afirmat că declarațiile făcute de Barbu în legătură cu fondurile alocate de la bugetul statului pentru bolnavii de HIV-SIDA sunt inacceptabile și i-a sugerat să își dea demisia. Liderul liberal a precizat că încă nu a discutat subiectul cu Barbu.

Declarația lui Antonescu va fi, cu siguranță, primită cu bucurie de către activiștii care se împotrivesc exploatării aurului de la Roșia Montană. În această chestiune, ministrul Culturii este cel mai detestat membru al Guvernului. Amintim că acum câteva săptămâni Daniel Barbu și activiști de mediu au fost implicați în centrul Bucureștiului într-un incident care s-a soldat cu spargerea lunetei spate a mașinii de serviciu în care se afla ministrul. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist
 
 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90