930×122 CAPRA 5

calorifere

calorifer99

ASTA-I BUNĂ! VOR SĂ INTERZICĂ ÎNCHIDEREA CALORIFERELOR CU REPARTITOARE!

Autoritățile vor să interzică închiderea calorifelor din apartamente cu repartitoare.

Citiți și: Ajutor de la stat pentru cei care stau la bloc!

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Doru Ciocan, anunță că este luată în calcul interzicerea prin lege. De ce? Potrivit oficialului, citat de Mediafax, „șmecheria” de a beneficia de căldura venită de la vecini prin pereți ar fi… neconstituțională. Doru Ciocan face trimitere la articolul 44 din legea fundamentală, conform căreia dreptul la proprietate privată „obligă la respectarea sarcinilor privind protecţia mediului şi asigurarea bunei vecinătăţi, precum şi la respectarea celorlalte sarcini care, potrivit legii sau obiceiului, revin proprietarului”.

Cu alte cuvinte, Autoritatea vrea ca prin lege proprietarii de apartamente să nu mai aibă voie să-și închidă caloriferele cu ajutorul repartitoarelor nici măcar atunci când sunt plecați o perioadă mai lungă de acasă, în concediu de pildă. Dacă o astfel de intenție s-ar materializa, proprietarii de apartamente ar avea obligația să lase tot timpul, pe parcursul anotimpului rece, caloriferele deschise!

Citiți și: Bani pentru cei care stau la bloc!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90