Donaris 930 x 122

cez

CEZ VÂNZARE ARE GRIJĂ DE TIMPUL ȘI ENERGIA TA! (P)

Fie că ați citit deja, fie că aflați acum pentru prima oară despre el, începând din vara acestui an CEZ Vânzare vă face cunoștință cu noul format de contract pentru furnizarea energiei electrice, aprobat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei pentru clienții casnici. Implementarea lui se va finaliza pe 30 septembrie 2017, atunci când se va încheia procesul de recontractare.

Citiți și: CEZ pune la bătaie un iPhone 13 și alte 40 de premii

CEZ Vânzare vrea să vă facă această trecere cât mai lejeră și confortabilă, mai ales că va fi una de durată. De aceea în următoarea perioadă veți primi noul contract precompletat, pe care trebuie doar să îl semnați și să îl returnați delegatului nostru care vi-l va aduce la ușă sau să îl trimiteți la sediul celui mai apropiat centru de relații cu clienții CEZ.

CEZ Vânzare dorește să vă fie cât mai mult de ajutor în această perioadă. De aceea operatorii InfoLinia CEZ și reprezentanții CEZ din centrele de relații cu clienții, precum și delegatul care vă va aduce noul contract sunt pregătiți să vă răspundă tuturor întrebărilor legate de procesul de recontractare. Totodată, website-ul www.cezinfo.ro vă va ajuta să aflați răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre recontractare.

Citiți și: Video – Coadă la contracte pentru gaze în Pitești

Recontractarea este o operațiune care are loc la nivel național, indiferent de furnizorul de energie electrică. CEZ Vânzare are în vedere ca efortul depus de clienții săi să fie minim, de aceea pune la dispoziție o serie de canale de informare, prin care puteți afla totul despre contract, factură și beneficiile de care vă puteți bucura.

Noul tip de contract va veni însoțit și de un format simplificat de factură pentru energia electrică, pe care, însă, o veți primi din data de 1 martie 2016.

Toate pentru a vă putea bucura de confort, transparență și energie pentru planurile dumneavoastră! (Articol publicitar)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441