NOR CURIER 930X122

cez

CEZ VÂNZARE ARE GRIJĂ DE TIMPUL ȘI ENERGIA TA! (P)

Fie că ați citit deja, fie că aflați acum pentru prima oară despre el, începând din vara acestui an CEZ Vânzare vă face cunoștință cu noul format de contract pentru furnizarea energiei electrice, aprobat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei pentru clienții casnici. Implementarea lui se va finaliza pe 30 septembrie 2017, atunci când se va încheia procesul de recontractare.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

CEZ Vânzare vrea să vă facă această trecere cât mai lejeră și confortabilă, mai ales că va fi una de durată. De aceea în următoarea perioadă veți primi noul contract precompletat, pe care trebuie doar să îl semnați și să îl returnați delegatului nostru care vi-l va aduce la ușă sau să îl trimiteți la sediul celui mai apropiat centru de relații cu clienții CEZ.

CEZ Vânzare dorește să vă fie cât mai mult de ajutor în această perioadă. De aceea operatorii InfoLinia CEZ și reprezentanții CEZ din centrele de relații cu clienții, precum și delegatul care vă va aduce noul contract sunt pregătiți să vă răspundă tuturor întrebărilor legate de procesul de recontractare. Totodată, website-ul www.cezinfo.ro vă va ajuta să aflați răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre recontractare.

Citiți și: CEZ Vânzare a fost vândut. Ce se întâmplă cu 1.4 milioane de clienți

Recontractarea este o operațiune care are loc la nivel național, indiferent de furnizorul de energie electrică. CEZ Vânzare are în vedere ca efortul depus de clienții săi să fie minim, de aceea pune la dispoziție o serie de canale de informare, prin care puteți afla totul despre contract, factură și beneficiile de care vă puteți bucura.

Noul tip de contract va veni însoțit și de un format simplificat de factură pentru energia electrică, pe care, însă, o veți primi din data de 1 martie 2016.

Toate pentru a vă putea bucura de confort, transparență și energie pentru planurile dumneavoastră! (Articol publicitar)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3