930 x122 grota rece

demisie

gerea_andrei

CITEȘTE CE A SPUS ANDREI GEREA ÎN ULTIMA SA CONFERINȚĂ DE PRESĂ CA MINISTRU!

Andrei Gerea a organizat aseară, în București, ultima sa conferință de presă în calitate de ministru al Economiei.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Deputatul PNL de Pitești a reiterat faptul că schimbarea sa este exclusiv de natură politică: „Nu mi s-a reproşat nimic. Această schimbare vine din dorinţa să fie dat un suflu nou, s-a dorit o echipă nouă, probabil compatibilă între personalităţile care o compun. M-am bucurat de cuvinte de apreciere de la Crin Antonescu. Însă ca şi în fotbal, chiar dacă echipa merge schimbarea antrenorului poate aduce un plus”, a declarat Andrei Gerea, citat de Mediafax.

Încă în funcție, Gerea a vorbit din nou despre privatizarea combinatului vâlcean Oltchim: „Din noiembrie (n.r. – anul trecut) am constatat că interesul pentru Oltchim a revenit din partea unor companii într-adevăr capabile să opereze un astfel de combinat. Avem acum consorţii din China, România, Ungaria, SOCAR din Azerbaidjan, Turcia şi avem discuţii şi cu companii din Rusia. (…) Oltchim poate funcţiona doar integrat cu combinatul de la Piteşti”. În ultima lui conferință de presă ca ministru al Economiei, Andrei Gerea a făcut referire la un alt proiect pe care îl vrea materializat: legea minelor. „Suntem într-un punct în care putem crede că industria minieră poate redeveni profitabilă. (…) Roşia Montană se poate face şi acum dacă îşi ia toate avizele de la Cultură şi de la Mediu. Nimic din ce poate fi elaborat aici, la Ministerul Economiei, nu poate ajuta exploatarea de la Roşia Montană”, a spus Andrei Gerea, potrivit Mediafax.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

Gerea își va da luni, 10 februarie, demisia din funcția de ministru: „Urmează să demisionez. Luni, la prima oră, depun demisia la premier”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90