930 x122 grota rece

comisia de circulație

CL PITEȘTI: COMISIA DE CIRCULAȚIE ARE DOAR CONSILIERI AI PNL ȘI USR. PE TOȚI!

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea constituirii Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești a fost votat în ședința extraordinară a CL Pitești de astăzi, însă nu în formula inițială, ci într-una care, la propunerea lui Sorin Apostoliceanu, sustinută de aleșii PNL și USR-PLUS, are nu mai puțin de 13 membri din cele două formațiuni (ce, împreună, sunt majoritare în Consiliul Local Pitești), pe lângă membrii din afara consiliului (Primărie, ADP, etc).

Citiți și: O nouă schimbare în traficul din Pitești, avizată de Comisia de circulație

Sau, dacă formulăm invers, toți cei 13 consilieri locali ai PNL și USR-PLUS formează, laolaltă, fără elemente din interiorul CL care să le „perturbe” activitatea, Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Urmărește AICI, de la min. 18:22, până la min 23:40, cum s-a ajuns la această formulă!

Citiți și: Pitești. Comisia de Circulație, măsură pentru evitarea accidentelor

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3