930×122 POSADA 5

133 de ani

COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU” A ANIVERSAT AZI 133 DE ANI

Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Pitești a sărbătorit astăzi 133 de ani de existență.

Citiți și: Știrea zilei! Este despre Ion Iliescu!

Oaspeţi de seamă, foşti directori și absolvenţi ai instituției de învățământ preuniversitar au vorbit în faţa elevilor de acum, în curtea Colegiului. Au fost prezenți, printre alții, Romeo Moşoiu, consilier al ministrului Educaţiei, Tineretului şi Cercetării, inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și Laurențiu Zidaru, viceprimar al Piteștiului.

Moșoiu și Tudosoiu au dezvelit o placă aniversară, pe care sunt trecute numele actualului ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, al inspectorului general școlar al Argeșului și al directorului Colegiului, Bianca Procopiu.

Citiți și: TOT RESPECTUL! UN VETERAN DE RĂZBOI DIN ARGEȘ A ÎMPLINIT 100 DE ANI

Ulterior au fost premiaţi 5 elevi cu rezultate deosebite la învățătură: Andreea Maşca (din clasa a XII-a E), Adriana Elena Lungu (din clasa a XII-a E), Maria Pia (din clasa a XI-a D), Bogdan Vasile (clasa a XI-a C) şi Adriana Nicolae (clasa a XI-a E).

Programul a continuat la Teatrul „Alexandru Davila”, acolo unde elevii şi profesorii şi-au dat din nou întâlnire. De această dată, pentru a asista la un spectacol pregătit de elevi ai Colegiului, care a cuprins dansuri (populare și artistice), muzică și teatru. Sala a fost arhiplină.

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90