930×122 CAPRA 5

133 de ani

COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU” A ANIVERSAT AZI 133 DE ANI

Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Pitești a sărbătorit astăzi 133 de ani de existență.

Citiți și: Pitești. A împlinit 100 de ani și are o poveste incredibilă de viață

Oaspeţi de seamă, foşti directori și absolvenţi ai instituției de învățământ preuniversitar au vorbit în faţa elevilor de acum, în curtea Colegiului. Au fost prezenți, printre alții, Romeo Moşoiu, consilier al ministrului Educaţiei, Tineretului şi Cercetării, inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și Laurențiu Zidaru, viceprimar al Piteștiului.

Moșoiu și Tudosoiu au dezvelit o placă aniversară, pe care sunt trecute numele actualului ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, al inspectorului general școlar al Argeșului și al directorului Colegiului, Bianca Procopiu.

Citiți și: Copil sărbătorit cu MARE fast la școală! Cântăreață de muzică populară, animatori, cameramani și șampanie

Ulterior au fost premiaţi 5 elevi cu rezultate deosebite la învățătură: Andreea Maşca (din clasa a XII-a E), Adriana Elena Lungu (din clasa a XII-a E), Maria Pia (din clasa a XI-a D), Bogdan Vasile (clasa a XI-a C) şi Adriana Nicolae (clasa a XI-a E).

Programul a continuat la Teatrul „Alexandru Davila”, acolo unde elevii şi profesorii şi-au dat din nou întâlnire. De această dată, pentru a asista la un spectacol pregătit de elevi ai Colegiului, care a cuprins dansuri (populare și artistice), muzică și teatru. Sala a fost arhiplină.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3