EcoMoto 930×122

albano

CONSILIER JUDEȚEAN DIN ARGEȘ, ACASĂ LA CELEBRUL CÂNTĂREȚ ITALIAN ALBANO

Membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Națională Argeș în perioada 1990-1992 și consilier județean din 1992 și până în prezent, Leonard Soare s-a remarcat în ultimii ani prin înfrățirile pe care le-a intermediat între localități din județ și din străinătate. Ca președinte al Comunității Montane Iezer Muscel, prin programul „Europa pentru cetățeni 2007-2013”, a înfrățit zeci de localități din Argeș cu surate de-ale lor de pe bătrânul continent.

Citiți și: Dacia, decizie șoc de ultim moment!

În aceste zile cel mai vechi consilier județean al Argeșului se află în Italia. Nu oriunde în Italia: în Cellino San Marco (provincia Bridisi, în sud-estul țării), orașul natal al lui Albano și în care acesta locuiește și în prezent. Invitat de un prieten din zonă, partener în proiectele sale de înfrățire, Soare a fost și oaspetele restaurantului pe care îl deține celebrul cântăreț italian. Nu a dat ochii cu Albano pentru că acesta se află departe de casă, dar aproape de… România, susținând un concert în Republica Moldova.

Leonard Soare conduce în Italia o delegație a Comunității Montane Iezer Muscel care participă, în calitatea sa de membru al Asociației Agențiilor pentru Democrație Locală din Europa, alături de comunități din alte 10 țări, la un proiect european. (Foto: Facebook Leonard Soare)

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3