930 x122 grota rece

ema

Festival, în familie. Mama Pendiuc organizează, fiica prezintă!

După cum v-am informat, pe 4 și 5 decembrie la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești va avea loc prima ediție a festivalului-concurs național de muzică ușoară „Vasile Veselovski”.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Principalul organizator al evenimentului, Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, instituție a Consiliului Județean Argeș, a anunțat cine va fi prezentatorul festivalului: Ema Pendiuc, una dintre cele două fete ale soților Tudor și Gabriela Pendiuc, care lucrează în domeniul televiziunii în Capitală. Ema va prezenta festivalul organizat de instituția condusă de mama ei, Gabriela Pendiuc fiind directorul Școlii Populare de Arte și Meserii. Tatăl, Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului, va avea, totuși, doar „rolul” de spectator.

Festivalul-concurs va reuni concurenți din București, Constanța, Alba Iulia, Cluj, Ploiești și Pitești. Din juriu vor face parte Horia Moculescu (președinte), Corina Chiriac, Stela Popescu, Silvia Ionescu, Cornelia Andreescu și Titus Andrei. Va acompania orchestra Teatrului ”Alexandru Davila” – dirijor Dan Dumitriu. Potrivit organizatorilor, ambele zile de festival vor începe la ora 19 și se vor încheia în jurul orei 21:30. Pentru prima seară sunt programate concursul și două recitaluri: Stela Popescu și Horia Moculescu. În a doua seară vor avea loc premierea și recitalurile câștigătorilor. De asemenea, publicul îi va asculta în recital pe Angela Similea, Adrian Daminescu, Adina Sima, Marius Bălan și Corina Chiriac.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

În avanpremiera festivalului-concurs, pe 4 decembrie, de la ora 17, în foaierul Teatrului „Alexandru Davila” se va desfășura o conferință de presă la care vor participa Valentin Veselovski (fiul marelui compozitor care a fost Vasile Veselovski, originar din Pitești), Stela Popescu, Corina Chiriac, Angela Similea, Adrian Daminescu și Horia Moculescu. (Foto Ema Pendiuc: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90