NOR CURIER 930X122

adrian bughiu

ICE BUCKET CHALLENGE ÎN ARGEȘ! BUGHIU ȘI-A TURNAT ÎN CAP O GĂLEATĂ CU APĂ ȘI GHEAȚĂ!

Campania Ice bucket challenge s-a răspândit cu repeziciune în întreaga lume, ajungând și în România, inclusiv în Argeș. Adrian Bughiu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a răspuns unei provocări și a acceptat să i se toarne în cap o găleată cu apă și gheață. Cu această ocazie, Bughiu a anunțat că va face o donație în bani și că, în plus, va dona și sânge. La rândul său, așa cum cer regulile campaniei, directorul executiv al DJST a adresat o provocare către alte trei persoane: Codruț Matei (președintele Tineretului Conservator Argeș), Răzvan Tunaru (fost fotbalist) și Alin Rainea (nașul său).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Adrian Bughiu și-a filmat „isprava” și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/photo.php?v=10152601543474477&set=vb.711869476&type=2&theater.

Precizăm că Ice bucket challenge este ideea unei fundații care încearcă să încurajeze donaţiile pentru cercetarea sclerozei laterale amiotrofice, o boală care afectează progresiv neuronii motorii şi care în final duce la paralizie. Dacă cineva te nominalizează pentru Ice bucket challenge, ai două opţiuni: fie donezi 100 de dolari, fie primeşti o găleată cu apă și gheaţă în cap şi donezi doar 10 dolari. Mai apoi nominalizezi 3 persoane care au la dispoziţie 24 de ore pentru a face acelaşi lucru.

Citiți și: În ce condiții se poate revoca un act de donație cu sarcina întreținerii?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3