NOR CURIER 930X122

autostrada

INFO TRAFIC – TAMPONĂRI ȘI AGLOMERAȚIE PE A 1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe autostrada A1 pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti se circulă în coloană la intrarea în Capitală, pentru că bulevardul Iuliu Maniu nu poate prelua în condiţii optime numărul mare de autovehicule aflate pe autostradă.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Conducătorii auto care încheie coloanele formate sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Pentru că spre Bucureşti se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers.

În zona kilometrului 13 (pe sensul de intrare în Capitală) a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autovehicule. Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, iar poliţiştii întocmesc documentele de constatare a pagubelor. Cauza probabilă a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers. O altă tamponare s-a produs în împrejurări similare în jurul orei 7.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Tot pe autostrada A1 pe sensul de mers către Piteşti se aplică marcaje între benzile unu şi doi pe tronsonul cuprins între kilometrii 10+500 și 36. Este restricţionată circulaţia pe banda a doua (pe care se deplasează utilajele). (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90