930X122 MAIA

agriculturii

Îți lasă gura apă! Târg de produse alimentare tradiționale la Ministerul Agriculturii!

În zilele de sâmbătă şi duminică (7-8 decembrie, 14-15 decembrie și 21-22 decembrie 2013) în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale are loc târgul “Povești gastronomice de iarnă”.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Prin organizarea târgului ministerul condus de Daniel Constantin își propune să promoveze în București produsele tradiționale și ecologice românești care conservă obiceiurile și tradițiile culinare specifice sărbătorilor de Crăciun.

Cei interesați pot cumpăra preparate tradiționale din carne de porc, brânzeturi, pâine coaptă pe vatră, turtă dulce, miere ecologică sau sucuri naturale din fructe și legume. În egală măsură sunt promovate reţete strămoșești din județele Argeș, Suceava, Maramureș, Brașov, Galați, Alba, Olt, Bihor, Sibiu și Ilfov.

Citiți și: Pitești: S-a stabilit! Târgul de Mărțișor urmează să înceapă

Gama produselor oferite la vânzare este largă: caşcaval, brânză de burduf și telemea mixtă, cârnaţi, slănină de casă, jambon afumat, cârnăciori ardeleneşti, coaste afumate, tobă de casă, pate de casă, pâine de casă, telemea, produse afumate tradițional (cârnaţi ciobăneşti, cârnaţi vânătoreşti, costiţă țărănească, slăninuţă țărănească, pastramă țărănească de porc, pastramă țărănească de oaie, cotlet haiducesc, piept de curcan, piept de pui, jigou de berbecuţ, muşchiuleţ de porc, muşchi de vită, tobă de casă țărănească, ruladă de curcan, piept de raţă nobil și piept de pui cu şofran), produse pe bază de pește (salată de icre de crap, scrumbie de Dunăre marinată, sprot marinat, scrumbie de Dunăre afumată, batog de somn, salată de icre de crap şi ceapă), sortimente de pâine, miere și vin.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3