930×122 CAPRA 5

colegiu prefectural

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

NICOLESCU, APLAUDAT ÎN PICIOARE DE PRIMARI ȘI DIRECTORI

După cum v-am informat, în sala de ședințe a Consiliului Județean a avut loc astăzi Colegiul Prefectural. La ședință, care reunește primarii și directorii de servicii deconcentrate din Argeș, precum și conducătorii Prefecturii și ai CJ, a participat și Constantin Nicolescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Fostul președinte al Consiliului Județean și fost lider al PSD Argeș a ținut să le mulțumească primarilor pentru colaborarea avută de-a lungul timpului. La ieșirea din sală Nicolescu a fost aplaudat furtunos și în picioare de primari și de directorii de servicii deconcentrate. Precizăm că majoritatea primarilor celor 102 localități argeșene sunt membri PSD.

Constantin Nicolescu și-a pierdut mandatul de președinte de Consiliu Județean în urma hotărârii prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat ca fondat raportul Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit în conflict de interese. Zilele trecute, potrivit procedurilor legale, prefectul Cristian Soare a emis ordinul de încetare înainte de termen a mandatului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la ședința primarilor de orașe din România

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90