NOR CURIER 930X122

dr mircea stoian

O echipă fenomenală promite avansarea în grad a Spitalului Mioveni

O echipă fenomenală promite avansarea în grad a Spitalului Mioveni.

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

Un adevărat tur de forţă al jurnaliștilor ePiteşti, o incursiune în cel mai promiţător spital din judeţ – noul Spital Mioveni aduce în prim plan, cititorilor, o echipă fenomenală care promite avansarea în grad a Spitalului Mioveni.

Urmează un serial în care echipa ePiteşti vă va prezenta schimbările şi dinamica proiectelor din Spitalul Mioveni.

Citiți și: Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

DETALII, AICI

Ce vă putem spune, momentan, este că povestea unităţii medicale publice care s-a ridicat şi a devenit funcţională în mai puţin de patru ani (când altele, în ţară, se fac în 30 sau poate niciodată) continuă cu o nouă echipă de management, formată din medici tineri care practică meseria cu profesionalism şi, totodată, cu un entuziasm debordant.

Pe toţi aceştia îi veţi cunoaşte aşa cum noi am avut surpriza să-i întâlnim. Este realmente o imagine rară pe care ePiteşti a descoperit-o într-un judeţ sufocat de probleme administrative care se răsfrâng asupra populaţiei, din lipsa unei viziuni şi a unor oameni cu o reală capacitate de dezvoltare.

Spitalul Mioveni devine o excepţie, fiindcă orgoliul a fost înlocuit de ambiţie. Iar ambiţia este un termen care sugerează mai bine potenţialul de a face.

Vom reveni!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90