Donaris 930 x 122

acciza

pompa-benzina

PONTA: „ÎN TIMPUL GUVERNELOR BĂSESCU BENZINA S-A SCUMPIT CU 70% ȘI MOTORINA CU 91%!”

Premierul Victor Ponta îi dă replica președintelui Traian Băsescu în „războiul” accizei de 7 eurocenți la carburanți, care va fi introdusă mâine, 1 aprilie.

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

După ce Băsescu a cerut ca acciza să nu fie introdusă, reclamând că ea va reprezenta o povară pentru populație, Ponta a contraatacat astăzi. Prim-ministrul a prezentat evoluția prețurilor la benzină și la motorină în timpul guvernelor Băsescu. Potrivit situației dată azi publicității de premier, între anii 2009 și 2012 prețul benzinei a crescut cu 70%, iar al motorinei, cu 91%. În același timp, conform sursei citate, în perioada guvernării USL la benzină prețul a scăzut cu 3% și la motorină cu 2%.

„Președintele României, în funcție și atunci, dar și acum, a ales să tacă! Îl invit pe dl. Băsescu, dacă tot se arată îngrijorat de prețul la benzină, să prezinte opiniei publice scrisorile pe care i le-a trimis lui Emil Boc ca dovadă a îngrijorării sale pentru prețul crescător pe care românii l-au plătit pentru combustibil din 2009 până în 2012. Altfel toate demersurile acestuia se înscriu la categoria populism și ipocrizie.”, spune Victor Ponta ca răspuns la demersul lui Traian Băsescu de a-i transmite astăzi o scrisoare în care îl critică pentru menținerea deciziei de introducere a accizei de 7 eurocenți.

Citiți și: FĂ-MĂ MÂNDRU, PREȘEDINTELE MEU!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90