930×122 CAPRA 5

poșta română

POȘTA ROMÂNĂ, ANUNȚ IMPORTANT

Poșta Română, anunț important. Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de miercuri, 30 noiembrie, şi joi, 1 decembrie 2016, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Citiți și: Veste teribilă pentru pensionari! Întârzie plățile

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei) şi 1 Decembrie (Ziua Naţională a României) sunt zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Vineri, 2 decembrie, toate subunităţile poştale vor avea program de lucru aferent zilei de sâmbătă, iar sâmbătă, 3 decembrie, programul va fi unul normal pentru o zi de sâmbătă.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

„În acest context, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 28 și 29 noiembrie 2016 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.”, anunță Poșta Română.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90