Donaris 930 x 122

lux

PROSTITUȚIE DE LUX: „SERVICII” PLĂTITE CU PÂNĂ LA 700 DE EURO

După cum v-am informat, polițiști din Argeș au participat la perchezițiile domiciliare care au avut loc ieri la Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, și la alte persoane bănuite de proxenetism. Alături de colegii lor de la Direcția Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române, de la Polițiile București, Ilfov, Călărași, Dâmboviţa, Prahova, Sibiu, Timiş, Olt și Giurgiu și de la Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, Direcţia Transporturi și Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, polițiștii argeșeni au făcut 24 de percheziții la domiciliile suspecților. A fost vorba de peste 300 de polițiști.

Citiți și: Lovitură puternică! Apar o taxă și un impozit speciale!

Astăzi Poliția Română a comunicat bilanțul acțiunii. Astfel, în urma percheziţiilor, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri, 18.275 de euro, 150 de dolari și 8.400 de lei și indisponibilizate două autoturisme de lux. Din cercetări, potrivit Poliției Române, a reieşit că membrii reţelei ar fi frecventat mai multe cazinouri din Bucureşti, acolo unde ar fi racolat clienţi, în special străini, prezentându-le acestora femei dispuse să întreţină acte sexuale contra cost. Pentru serviciile sexuale prestate cei în cauză ar fi solicitat sume de bani cuprinse între 100 şi 700 de euro.

Au fost puse în aplicare 120 de mandate de aducere la audieri. 33 de persoane, printre care și Sile Cămătaru, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al SRI şi DIPI. (Foto: sadahead.com)

Citiți și: Prostituția, ”afacere” înfloritoare în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90