New Profesional Consult 930 x 122

giratoriu

ÎN SFÂRȘIT! TRECERILE DE PIETONI DIN GIRATORII, ÎN ATENȚIA PRIMĂRIEI

În nu puține zone din Pitești, amplasarea trecerilor de pietoni în imediata apropiere a sensurilor giratorii a stârnit în ultima vreme mai multe reacţii negative din partea cetăţenilor, mai ales în contextul în care au avut loc şi accidente soldate cu pierderi de vieţi omeneşti.

Citiți și: Semnul de circulație care-i bulversează pe șoferi

Piteștenii reclamă că în sensurile giratorii din oraș trecerile de pietoni sunt poziționate prost, ceea ce face ca şoferii să nu îi poată observa în timp util pe pietoni.

Primăria Piteşti dă în sfârșit un răspuns public. Instituția condusă de viceprimarul Cornel Ionică informează că a luat act de toate aceste sesizări şi precizează că va decide după analizarea situaţiei în comisia de circulaţie a municipiului. „Referitor la aspectele semnalate privind trecerile de pietoni amplasate în imediata apropiere a sensurilor giratorii, informăm cetăţenii că acestea vor fi analizate în comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti. În funcţie de hotărârea comisiei, Administraţia Domeniului Public va lua măsuri în consecinţă.”, se arată în răspunsul Primăriei.

Citiți și: ÎNCĂ UN SENS UNIC ÎN PITEȘTI

(Re)citiți aici reclamațiile făcute de piteșteni: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-noua-sesizare-privind-zebra-mortii-din-craiovei/. (Foto: domnuleprimar.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3