New Profesional Consult 930 x 122

concubină

Un bărbat s-a apropiat prea mult de concubină! Află ce a pățit!

Un bărbat s-a apropiat prea mult concubină! Află ce a pățit!

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

În ziua de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana impotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse și amenințare, și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Albeștii de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de  21 mai a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști în data de 19 mai a.c., apropiindu-se de concubina sa la o distanță mai mică de 100 de metri, iar în seara zilei de 20 mai a.c., ar fi amenințat-o cu moartea.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut! Și-a îngrozit fiul!

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90