930 x122 grota rece

logan

UN PITEȘTEAN FACE OFERTA ANULUI: „DAU RĂSADURI LA SCHIMB CU LOGAN SAU DUSTER”

Pretenţiile românilor în materie de vânzări-cumpărări sunt din ce în ce mai… deosebite. Unii dau la schimb iepuri pentru un laptop. Alţii sunt gata să renunțe la mașina din garaj pentru câțiva porci.

Citiți și: Pitești. A doborât stâlpul cu Loganul

De curând un piteştean a publicat pe un site de profil un anunţ în care spune că vrea să ofere plante gojii berry și să primească la schimb un… Logan sau un MCV sau un Duster.

,,Verificarea şi preţul pe autoturism se vor face la un reprezentant Dacia. Autoturismul să fie peste 2007 (taxa auto plătită)’’, precizează piteşteanul. Ofertantul explică cum este posibil ca o plantă să fie egală cu un autoturism: ,,Dacă un autoturism costă 2.000 de euro pe piaţă, ofer 2.000 de răsaduri. În cazul unui Duster, care ar costa 10.000 de euro, eu vă dau 10.000 de plante pentru luna mai-iunie şi mai primiţi 1.000 gratis.’’ (Foto: mercador.ro)

Citiți și: Șocant! Ce mai rămâne dintr-un Logan în caz de accident frontal la 155 de km/h!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90