EcoMoto 930×122

garcea

UITE-L ŞI PE „GARCEA”! POLIŢIST „LA DATORIE”!

Uniforma, mai ales cea de poliţist, ar trebui să impună respect. Dar când postura celui care o poartă lasă de dorit, nu îţi vine altceva în minte decât că ai de-a face cu un „Garcea”!
Iată, de exemplu, fotografia de faţă: un poliţist în apropiere de o intersecţie; nu dirijează circulaţia, ci doar adoptă o poziţie demnă de o comedie cu mare succes la public.
„Garcea” nu are nicio treabă cu maşinile care trec pe lângă el. Ba, din din contră, cu o mână în şold şi cu un picior deplasat uşor în faţă vorbeşte fără prea mare chef la staţia de emisie – recepţie radio.
Să fi avut oare de gând să oprească o maşină în poziţia aceasta? Sau i-or fi plăcut prea mult scenetele cu „Garcea” şi s-a gândit că aşa îi stă cel mai bine? Poate că şi căldura a avut un efect, cine ştie?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3