NOR CURIER 930X122

centru pitești

Video – Tineri puși să-și strângă resturile de pe jos în centrul Piteștiului

În ciuda sancțiunilor pe care polițiștii locali le aplică frecvent pe raza municipiului Pitești, unii adolescenți nu renunță în ruptul capului la obiceiurile de a arunca mizerie pe domeniul public, coji de semințe, chiștoace de țigări sau ambalaje.

Citiți și: Piteștenii au ieșit în stradă!

De cele mai multe ori, polițiștii locali aleg să le ”predea” tinerilor o lecție a bunului simț și îi pune să curețe mizeria lăsată în urma lor.

 

Citiți și: Pitești – 2023. Cotețe de găini, grădini cu legume, mizerie în centrul orașului!

Un astfel de episod a avut loc și ieri în centrul Piteștiului, în spatele librăriei ”Mihai Eminescu”.

„Aseară în jurul orei 19:00, în spatele Librăriei Eminescu, o patrulă a Poliției Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente, a surprins un tânăr, minor, care după ce a fumat o țigară, a aruncat chiștocul pe jos.

La vederea polițiștilor, și-a asumat vina și a fost de acord să facă curat, scăpând astfel doar cu un avertisment scris.

Facem apel pe această cale către cetățenii municipiului Pitești, să nu arunce ambalaje, chiștoace de țigări, semințe și alte resturi, fiind pasibili de sancțiune contravențională de la 1000 la 1500 de lei!”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90