EcoMoto 930×122

centru pitești

Video – Un piteștean cu tupeu mare se plimba cu mobra pe Strada Mare din Centru

În această seară un bărbat a fost surprins de un trecător în timp ce se plimba cu o motoretă mobră pe Strada Mare din Centrul Piteștiului.

Citiți și: Piteștenii au ieșit în stradă!

Un cititor surprins, dar și indignat de cele văzute, ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441,  imaginile video cu întreaga scenă.

Citiți și: Pitești – 2023. Cotețe de găini, grădini cu legume, mizerie în centrul orașului!

Din imagini se poate observa cum, bărbatul face slalom printre trecători, sfidând orice lege, dar și normă de bun simț.

 

Reamintim că, pe Strada Victoriei, pe tronsonul cuprins între Teatru „Alexandru Davila” și Prefectură, inclusiv în Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea” a municipiului Pitești au fost interzise, prin hotărâre de Consiliu Local, până și bicicletele, dar și trotinetele electrice.

De alte vehicule nici nu se pune problema, fiind de la sine înțeles faptul că, orice mijloc de transport este strict interzis în zona centrală pietonală a orașului.

Motivul este legat bineînțeles de siguranța pietonilor.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Irimia spune:

    Se observă clar că poliția locală doarme și nu patrulează pe centru

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90