EcoMoto 930×122

calcat de masina de gunoi

UPDATE/VIDEO: CĂLCAT DE MAŞINA DE GUNOI. CUM A FOST SCOS BĂRBATUL DE POMPIERI

UPDATE 10.45: „Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Topoloveni, angajat la o firmă de salubritate, nu ar fi asigurat corespunzător autospeciala, care i-a prins piciorul între un zid şi mașină. Acesta a fost preluat de echipaje medicale, conștient. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor. Cercetările se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fata de 20 de ani care a dispărut împreună cu fiica de 5 ani

 

 

Citiți și: Minune pentru logodnicul milionarei, șoferul bolidului Mercedes

UPDATE: Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani. „Persoana de sex masculin a fost scoasă de sub mașină cu fractură deschisă la un membru inferior. Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensiva mobila, i s-au acordat îngrijirile medicale și a fost transportată la spital”, anunţă ISU Argeş.

 

 

Incident grav în comuna argeşeană Dobreşti, acolo unde o persoană a fost prinsă sub o autospecială de gunoi. Pompierii ISU Argeş intervin de urgenţă cu descarcerarea grea şi sunt însoţiţi de un echipaj de terapie intensivă mobilă.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90