Donaris 930 x 122

flotari la semafor

Piteşti: Un şofer începător coboară la semafor şi execută 10 flotări

Piteşti: Un şofer începător coboară la semafor şi execută 10 flotări. Scena a avut loc în cursul zilei de ieri, pe bulevardul Republicii din Piteşti.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

Cel mai probabil, conducătorul auto – aflat la volanul Duster-ului, a simţit nevoia să se dezmorţească după timpul petrecut în traficul din municipiu. Piteştiul s-a aglomerat enorm şi circulaţia se desfăşoară în condiţii dure, mai cu seamă la ore de vârf. Din acest punct de vedere, nu suntem departe de Bucureşti.

 

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

 

Păcat că ajungem să ne comparăm cu oraşele mari la capitole unde punctăm negativ. Cât despre tânărul şofer, poate fi un exemplu! Acesta ne arată la ce măsuri putem apela în momentul în care traficul auto devine insuportabil.

Totuşi, faptul că nu a executat cele 10 flotări cu bătăi din palme este un minus şi îi recomandăm să se antreneze mai mult. Poate data viitoare predă o lecţie ca la carte!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90