Donaris 930 x 122

Emilia Mateescu

Video: Prefectul Emilia Mateescu, declaraţie jenantă la ISU Argeş. „N-am ştiut cu ce vă ocupaţi”

Prezentă la videoconferinţa organizată la sediul ISU Argeş de astăzi, Emilia Mateescu a ţinut să facă o mărturisire sinceră, însă destul de penibilă. Prefectul Mateescu a declarat că, înainte să ajungă în funcţie, nu ştia ce fac pompierii ISU. La final, şi-a cerut iertare pentru lipsa de cunoaştere. Desigur, scuzele sunt acceptate, însă concluziile rămân.

Citiți și: Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

VIDEO – DECLARAŢIE PREFECT EMILIA MATEESCU

 

„Ştiu că voi sunteţi alături de oameni în cele mai grele momente şi vă mărturisesc că am descoperit asta de când am venit prefect. Înainte, nu ştiam cât sunteţi de importanţi şi cât sunteţi de esenţiali… sunteţi precum viaţa pentru oameni şi nu ne dăm seama de asta decât atunci când suntem puşi în situaţie. N-am ştiut ce diversitate de activităţi acoperiţi, n-am ştiut… îmi cer iertare că n-am ştiut. Mă bucur că am descoperit şi mă bucur că v-am descoperit”, a declarat prefectul Emilia Mateescu.

Citiți și: Prefectului de Argeş i s-a propus renunţarea la masca de protecţie

Asta dovedeşte, încă o dată, că unele persoane care ajung în cele mai înalte funcţii din judeţ nu sunt numite pe criterii de cunoaştere şi competenţe, ci au o singură calitate: să facă parte dintr-un partid sau altul.

Noroc că are colegi, ceva mai jos ierarhic în funcţii, dar care ştiu cu ce se ocupă ISU şi restul instituţiilor subordonate ale MAI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Dan spune:

    Pai si unde e problema la ce a zis?
    Mi se pare chiar de bun simt declaratia.

  • dan spune:

    Cu ce sa se ocupe astia de la ISU, cu salarii mari de bugetari, cu pensionare anticipata pe pensii babane. Eu stiu !

  • Boni spune:

    Nu știe multe, nici limba română (,,îmi cer iertare” ei însăși, hmm…). Am văzut cum se comporta la executări…un fel de Șomâldoacă mai tânără!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3