New Profesional Consult 930 x 122

flagrant

Șantajist prins în flagrant

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1  Pitești au prins în flagrant un individ, imediat după ce acesta a primit suma de 2.500 de lei, sumă care fusese solicitată prin amenințare și de care îl deposedase pe un bărbat de 60 de ani.

Citiți și: Tânăr din Piteşti, judecat pentru şantaj. Obliga victimele să-şi ducă telefoanele la amanet

Bărbatul reţinut este Mihai N., din Piteşti, în vârstă de 48 de ani (VIDEO) 

 

Citiți și: Piteşteancă de 45 de ani, şantajată cu poze indecente de un individ obsedat să o „aibă”

 

 

Acţiunea s-a realizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul de Operațiuni Speciale Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna mai 2020 până în prezent, prin constrângere, bărbatul ar fi pretins și primit de la persoana vătămată, aproximativ 14.000 de lei, în contul unei sume împrumutate de fiul persoanei vătămate.

În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi violare de domiciliu.

După depistarea în flagrant, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis la aceeași data de Judecătoria Pitești, polițiștii, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la locuința persoanei bănuite, ocazie cu care au identificat suma de aproximativ 10.000 de lei, a cărei proveniență nu a putut fi justificată. Suma de bani a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441