Donaris 930 x 122

șantaj

Puști reținut de polițiști

Puști de 17 ani, reținut! Cerea bani unui alt minor ca să nu îl bată

Un puști de 17 ani din Bacău a fost reținut de polițiști după ce a fost prins în flagrant când primea bani de la un alt minor de 17 ani ca să nu îl bată, notează cotidianul Adevărul.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Adolescentul a ajuns în arestul Poliției sub acuzația de șantaj. Acesta i-a luat unui băiat de aceeași vârstă o sumă de bani și apoi i-a cerut din nou bani ca să nu îl bată.

„Un minor de 17 ani din Bacău a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că la data de 1 februarie a.c. ar fi fost deposedat de suma de 120 de lei de un tânăr de aceeaşi vârstă şi i-ar fi solicitat, ulterior, să îi remită suma de 200 de lei, pentru a nu exercita asupra sa acte de violenţă”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău, potrivit sursei citate.

Citiți și: Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a tânărului, faţă de care au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

„La data de 6 februarie, păgubitul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a-i înmâna suma de 200 de lei, moment în care poliţiştii de Investigaţii Criminale au acţionat şi au realizat prinderea în flagrant delict a bănuitului. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei și audiat, fiind totodată, luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”, mai transmite polițiștii.

Foto descriptiv: Adevărul

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3