Donaris 930 x 122

șantaj

Un piteștean a obligat trei tineri să-și amaneteze telefoanele, ca să facă rost de bani

Un piteștean, în vârstă de aproximativ 22 de ani, a fost depistat și reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, după ce ar fi amenințat și șantajat trei tineri, doi dintre ei fiind minori, să-și amaneteze telefoanele mobile, pentru ca banii obținuți să-i revină ulterior individului în cauză.

Citiți și: Tânăr din Piteşti, judecat pentru şantaj. Obliga victimele să-şi ducă telefoanele la amanet

La două dintre aceste fapte, complice bărbatului i-a fost chiar un minor de 15 ani.

În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Pitești.

Citiți și: Mamă şi fiu, reţinuţi de poliţişti în Piteşti. Erau complici la şantaj

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 12-19 iulie a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu acte de violență doi minori de 17 ani și un alt tânăr de 21 de ani, în scopul obținerii de foloase materiale, determinând persoanele vătămate să își amaneteze telefoanele mobile, astfel obținând 1.400 de lei.

La două dintre fapte a participat și un minor de 15 ani.

Tânărul de 22 de ani a fost depistat de polițiștii de investigații criminale pe raza municipiului Pitești și adus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: Antena 3

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441