New Profesional Consult 930 x 122

femeie trimisă în judecată

Pitești: 500 € pe lună pentru a nu-i spune soției că este înșelată!

O piteșteancă a fost trimisă în judecată după ce a șantajat un bărbat căsătorit. Femeia îi cerea lunar 2.500 de lei pentru a nu dezvălui faptul că acesta își înșală soția.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

În luna aprilie, aceasta a fost prinsă în flagrant și reținută pentru 24 de ore de polițiști.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, conform art. 207 din Codul penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din Pitești, ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei lunar, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat.

Reamintim că în ziua de 13 aprilie a.c., în urma unei activități de prindere în flagrant, cea în cauză a fost depistată, iar după administrarea probatoriului a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: www.7est.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90