930 x122 grota rece

șantaj

N-a suportat despărțirea de fosta concubină și a șantajat-o cu imagini indecente

N-a suportat despărțirea de fosta concubină și a șantajat-o cu imagini indecente.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Pitești a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi șantajat fosta concubină cu poze indecente, cu scopul de a o convinge pe aceasta să reia relația cu el.

În cursul zilei de ieri, de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Citiți și: Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii iulie a.c., cel în cauză ar fi amenințat pe fosta concubină cu divulgarea unor imagini cu persoana vătămată în ipostaze indecente, cu scopul reluării relației.

În ziua de 26 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe bărbat și l-au condus la sediul poliției, unde după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: bzi.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3