Donaris 930 x 122

taximetristi

Un taximetrist dezvăluie ce se întâmplă în Piteşti: „Cei cu pile la Poliţie parchează unde au chef!”

Un taximetrist dezvăluie ce se întâmplă în Piteşti: „Cei cu pile la Poliţie parchează unde au chef!”. Este mesajul de revoltă şi totodată mărturia omului care susţine că există un cumul de factori care conduc la haosul din circulaţie.

Citiți și: Video: Taximetriştii din Piteşti, în vizorul poliţiştilor locali. Sunt verificate TOATE documentele

Marcajele aiurea, încălcarea legii de către „şmecherii care au spate”, alături de restul şoferilor care nu ţin cont de reguli sunt doar câteva exemple date de taximetristul nemulţumit. Acesta a transmis astăzi agenţilor locali faptul că poliţiştii de la Rutieră îi spun să mute maşina pe trotuar (deşi în zonă există marcaj special pentru staţionarea taxiurilor), fiindcă stânjeneşte circulaţia auto.

Pe trotuar, este pasibil de amendă din partea celor de la Locală. Situaţia poate fi descrisă într-un singur cuvânt: absurdă! Iată ce a declarat taximetristul:

Citiți și: (VIDEO) TAXIMETRIȘTI DE LA MUNTENIA, AMENDAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ. UN ȘOFER ACUZĂ „ABUZ DE PUTERE”

„Nu suntem gunoaie, ce se întâmplă? Toţi se iau de noi. Ne înjură, sună la Locală, sună la Poliţie, ce suntem noi?! Rutiera spune că obstrucţionăm banda de circulaţie, da? Am zis să stăm o jumătate de metru pe trotuar, să nu încurcăm, să aibă maşinile loc să treacă. Am făcut ceva greşit? […]. E un şmecher care are o relaţie pe la Poliţie, pe la Primărie sau nu ştiu pe unde… Ăla parchează aici (n.r. – pe mijlocul trotuarului), nu îi zice nimeni nimic. Nu e taximetrist, e un particular. Nimeni nu s-a luat de el. A venit Locala şi tot de noi s-a luat, e posibil aşa ceva?”

 

 

Pentru a elimina acest inconvenient, taximetristul propune mutarea marcajelor în aşa fel încât să nu fie stânjenită circulaţia maşinilor, dar nici a pietonilor. Aici Primăria trebuie să intervină, administraţia locală fiind cea în măsură să asigure spaţiile pentru taxi şi parcări.

Declaraţia vine în contextul acţiunii de astăzi a Poliţiei Locale Piteşti care a sancţionat taximetriştii parcaţi neregulamentar sau care nu aveau toate documentele în regulă.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441